Systemer

Vi hjelper deg med å velge og bruke system

Det å velge regnskapssystem eller fagsystem som dekker din virksomhets behov er ikke lett.
Vi har lang erfaring med å gjøre regnskap enkelt for våre kunder, og har erfaring med og kunnskap om mange av regnskaps- og fagsystemene som benyttes av bedrifter i Norge i dag. Vi jobber daglig med og for våre kunder i en rekke av disse løsningene.
Vi er sertifisert partner på de mest brukte regnskapssystemene blant norske bedrifter. Disse systemene kan vi ut og inn, og vi er til enhver tid oppdaterte på endringer og bruk av disse systemene. Det betyr at vi kan hjelpe deg på alle nivåer i disse løsningene, enten du skal velge løsning, trenger brukerstøtte eller du ønsker at vi gjør jobbene for deg.
Du kan f.eks. føre deler av regnskapet selv og få hjelp av oss når du står fast eller trenger råd om hvordan noe skal utføres i systemet. Vi kan også føre hele regnskapet og kjøre lønn for deg, mens du selv tar oppgaver i systemet som oppfølging av prosjekter og fakturering. Vi hjelper deg på den måten det passer deg best, enten du trenger hjelp over telefon, via e-post, chat på Teams eller direkte på skjermen din via fjernstyring.

Sammen med deg finner vi løsningen som passer best for din bedrift.

LES MER OM VÅRE SYSTEMER OG PARTNERE

Har du spørsmål?
Pernille Nygård Carlsen
Statsautorisert regnskapsfører